Om investeerder te worden op mozzeno, moet u ten eerste een account aanmaken op de website van mozzeno. Het aanmaakproces is 100% digitaal en vraagt slechts enkele minuten. U moet alleen de gevraagde informatie invullen in het formulier. Deze informatie wordt gevraagd om u correct te kunnen identificeren. Dit kan zelfs nog eenvoudiger door in te loggen met uw Facebook-, LinkedIn- of Google-account..

Eens uw account is aangemaakt moet u minimum € 500,00 op deze account zetten om te beginnen met investeren. Om dit te doen, hoeft u enkel op de knop ‘Geld toevoegen’ in uw dashboard te klikken en de instructies te volgen. U hebt dan twee opties

1. Bankoverschrijving: u vindt de instructies in uw account. mozzeno heeft momenteel een bankrekening bij Belfius. Het gestorte bedrag zal meestal twee à drie werkdagen na uw overschrijving op uw mozzeno-account staan.

2. Bancontact: u betaalt meteen met uw bankkaart of uw Bancontact/Payconiq-app. Het bedrag staat onmiddellijk op uw account. U hoeft dus niet te wachten om dit bedrag te investeren.

Ontdek hoe u stap voor stap geld toevoegen.

Na een eerste storting op uw investeerdersaccount, kunt u een doorlopende opdracht plaatsen. Zo geniet u elke maand van het gemak van een automatische aanvulling.

U kiest het bedrag dat maandelijks op uw mozzeno-account wordt gestort. Wij bezorgen u de nodige informatie rechtstreeks op het platform om uw doorlopende opdracht in te stellen. U hoeft enkel nog de doorlopende opdracht te configureren in uw online of mobiele banking app.

U kunt u doorlopende opdracht op elk moment stopzetten in uw online of mobiele banking app.